Verkkosivustot

n2 verkkosivustot

Brändisi näköiset verkkosivustot
=
parempi asiakaskokemusN2 Neuro toteuttaa asiakkaan liiketoiminnan mukaan räätälöidyt verkkosivustot, joiden tavoitteena on toteuttaa mitattavaa ja tuloksellista hyötyä yritykselle ja loppuasiakkaalle. Tuotamme tapauskohtaisesti parhaan mahdollisen kokonaisuuden yksinkertaisista sivustoista aina verkkokauppoihin ja sovelluksiin asti.

N2 Neuro tehostaa kaupankäyntiä selvittämällä tarpeet sekä selvittämällä, kuinka sitoutetaan uudet ja nykyiset asiakkaat. Pidämme huolta, että brändi näkyy ja kuuluu myös verkkosivustoilla strategian mukaisesti.

Mitä verkkosivustolta odotetaan?

Asiakaskokemus on kaikkien mielikuvien ja tunteiden summa, jonka asiakas muodostaa yrityksestä. Tämä kokemus on siellä, missä asiakas liikkuu ja yhä enemmän liikutaan digikanavissa. Asiakaskokemus on asiakkaan matka yrityksesi kanssa eri palveluntarjoajien vertailusta aina pitkäaikaiseksi asiakassuhteeksi asti. Verkkosivusto on kriittinen kohtaamispiste tällä matkalla, sillä se on usein asiakassuhteen alku.

Asiakaskokemukseen vaikuttavat mm. sivuston personoitu ja sitouttava sisältö, vaivattomuus, moderni ulkoasu sekä toiminnallisuuteen liittyvät asiat, kuten löydettävyys, nopeus ja mobiiliresponsiivisuus. Näiden lisäksi sivustoilla on yksi merkittävä tarkoitus – tuoda hyötyä yritykselle. Toteutamme sivustosi niin, että saat liiketoimintasi kasvuun ja asiakkaasi saa parhaan kokemuksen.

Miten asiakkaat löytävät verkkosivustosi?

Toimivat verkkosivut eivät tuota mitään elleivät ihmiset löydä sitä. Myös verkkosivusi tarvitsevat strategian kasvua varten – tässä olemme valmiit auttamaan. Kehitystä varten tarvitaan myös dataa. Sivustoanalytiikan avulla tunnistetaan, mistä arvokkaimmat kävijät tulevat ja mitä he tekevät sivustollasi. Varmistamme, että analytiikka toimii ja kykenet tekemään dataan perustuvia päätöksiä yrityksesi kasvun kannalta.

Miksi verkkosivustot N2:lta?

Palvelumme koostuu seuraavista elementeistä, jotka mahdollistavat laadukkaat, brändisi mukaiset ja liiketoiminnan tavoitteesi täyttävät sivustot.

  • Brändisi mukainen visuaalinen ulkoasu alan ammattilaisilta
  • Verkkosivustosi kasvulle luodaan strategia ja toteutus
  • Kävijän konversiopolku on tuloksellinen ja seurattavissa analytiikan avulla
  • Laadukas ja hakukoneoptimoitu sivuston sisältö
  • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
  • Kaikki sivut ovat mobiilioptimoituja
  • Testaus ja laadun arviointi ennen sivuston julkaisua
  • Käytössä laadukas suomalaisen palveluntarjoajan alusta ja luotettava tietoturva
  • Yksi kumppani luomaan brändisi tarina ja ulkoasu, sivustosi rakennus ja ylläpito sekä sisällöntuotanto ja mainonta.

Palvelumme

n2 neuro verkkosivustot semi

Semi

Sivustot useammilla ominaisuuksilla – sis. etusivu, palvelut/tuotteet, blogi, referenssit, yhteydenottolomakkeet.

Sopii esim. B2B-yrityksille, joilla muutama palvelu tai tuote, jotka myydään tarjouspyyntöjen kautta.

n2 neuro verkkosivustot spesifi

Spesifi

Laajemmat sivustot useilla ominaisuuksilla – sis. etusivu, palvelut/tuotteet, verkkokauppa, blogi, referenssit, yhteydenottolomakkeet. Sopii esim. verkkokaupoille ja usein päivitettäville verkkosivuistoille.

Lue, mitä tulee huomioida kun haluan kauppani verkkoon.

Tiesitkö, että meillä on myös vaihtoehto perinteiselle verkkokaupalle…

n2 neuro verkkosivustot sovellus

Sovellus

Räätälöityjen mobiilisovellusten ja monimutkaisempien digitaalisten ratkaisujen toteutus.  Sisältää designin, sisällöntuotannon ja vaadittavat toiminnallisuudet. 

Sopii esim. yrityksille, jotka tarvitsevat mobiilipalvelun olemassa olevan sivuston tueksi.


Kiinnostaa!